Viikko 48/2020

Korona pysyy otsikoissa

Aika rientää kuin hirvi. Tämä vuosi on koronavuosi, vaikka Yhdysvalloissa käytiin presidentin vaalitkin. Sen lopputulos on toisaalta varma, toisaalta kiistetty. Kansa on puhunut, pulinat pois, tiesi jo Johannes Virolainenkin.
Onko kansalla koronaväsymystä? Kyllä. Rokotteen valmistumisesta on puhuttu, mutta vielä ollaan kaukana siitä, että sitä alettaisiin jakaa. Kuitenkin tuntuu siltä, että suojautumisista alettaisiin lipsua. Se näkyy tartuntatilastoissa. Ja ikävä kyllä myös kuolintilastoissa. Tämähän on tuttu tilanne urheilusta ja liikunnassa: kun maali alkaa häämöttää, tuntuu väsymyskin kaikkein suurimmalta.

 

 

 

 

 

Ja tässä maininta kirjallisesta toiminnastani:

Omakustanteeni Radanvarren karkulainen -kirja julkaistiin tammikuussa 2014. Kirjaan on koottu 12 tarinaa, joista puolet on julkaistu aikaisemmin eri antologioissa

Kirjasta otettiin 50 kappaleen painos. Painos on loppuunmyyty. Kiitos mielenkiinnosta.

Anneli Kajanto arvosteli kokoelman kirjallisuusblogissaan osoitteessa

http://annelinkirjoissa.wordpress.com/2014/03/05/pekka-remes-radanvarren-karkulainen-2/

11/2020

Välitinpäätös

12 vuotta Viikon kittanoita. Suosio on säilynyt tasaisena. Lisäksi Pulikkapoika-sivu ladattiin edelleenkin satoja kertoja eli sivu on ladattu kaikkiaan yli 14 000 kertaa 12 vuoden aikana. Samoin Saman katon alla -tarina kerää satoja lukukertoja vuodessa.