Viikko 25/2020

Koronakevään satoa

Puolitoista kuukautta etätöissä ja etäkoulussa saivat päivät tuntumaan samanlaisilta oli sitten pyhä tai arki. Aamulla koko perhe siirtyi omien tietokoneidensa ääreen. Lapset saivat opetusta videoneuvotteluohjelmien kautta, aikuiset hoitivat töitään puhelimitse ja sähköpostilla. Välissä ruokailutauko. Iltapäivällä alkoi seuraavan päivän läksyjen ja töiden valmistelu. Illalla etäliikuntatunti. Pian siihen tottui. Jopa niin, että lähitöihin ja lähiopetukseen paluu tuntui aluksi oudolta. Kun kesälomat alkoivat, mielessä oli yksi kysymys. Tuntuuko loma lomalta, jos on kevään ollut jo muutenkin kotona ja kun näinä aikoina suurin osa lomasta vietetään kotona. Kyllähän se tuntuu, kun tietokonetta ei ole pakko avata.

 

 

 

Ja tässä maininta kirjallisesta toiminnastani:

Omakustanteeni Radanvarren karkulainen -kirja julkaistiin tammikuussa 2014. Kirjaan on koottu 12 tarinaa, joista puolet on julkaistu aikaisemmin eri antologioissa

Kirjasta otettiin 50 kappaleen painos. Painos on loppuunmyyty. Kiitos mielenkiinnosta.

Anneli Kajanto arvosteli kokoelman kirjallisuusblogissaan osoitteessa

http://annelinkirjoissa.wordpress.com/2014/03/05/pekka-remes-radanvarren-karkulainen-2/

11/2020

Välitinpäätös

12 vuotta Viikon kittanoita. Suosio on säilynyt tasaisena. Lisäksi Pulikkapoika-sivu ladattiin edelleenkin satoja kertoja eli sivu on ladattu kaikkiaan yli 14 000 kertaa 12 vuoden aikana. Samoin Saman katon alla -tarina kerää satoja lukukertoja vuodessa.